Deluxe handdoek

 22,50

€ 

Type Above

Selecteer bestandenSleep bestand (en) hier
Hoogwaardige Handdoek van 100% Turks Katoen – 500 g/m²

Ervaar het ultieme comfort met deze handdoek van 100% Turks katoen, gemaakt in Turkije volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Met een gewicht van 500 gram per vierkante meter biedt deze handdoek uitstekende absorptie en droogt hij snel, wat ideaal is voor dagelijks gebruik in de badkamer. Verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren, past deze handdoek in elk interieur.

Duurzaam geborduurd
Elke handdoek kan naar wens worden geborduurd met een naam of logo. Het borduurwerk is kleurecht, duurzaam en bestand tegen meerdere wasbeurten. Wij gebruiken polyester garen die tot 95°C kleurvast zijn, strijkbaar, en een mooie glans behouden. Dit zorgt ervoor dat de borduring altijd in topconditie blijft.

Zachtheid die steeds verbetert
Dankzij de lange vezels van het zorgvuldig geoogste Turkse katoen wordt deze handdoek bij elke wasbeurt zachter en luchtiger. Het hoogwaardige katoen verhoogt het comfort en absorptievermogen, waardoor het snel de favoriet van het gezin zal worden.

Duurzame en veilige productie
Deze handdoeken zijn geproduceerd volgens milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde normen en zijn Öeko-Tex en ISO 9001 gecertificeerd. Dit garandeert dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen en op duurzame wijze zijn vervaardigd.

Wasinstructies

  • Machinewasbaar, aanbevolen op lage temperatuur
  • Voor het eerste gebruik wassen in koud water voor optimaal absorptievermogen
  • Drogen op lage temperatuur, geen wasverzachter of bleekmiddel gebruiken

Met deze handdoek haal je een combinatie van luxe, duurzaamheid en ultiem comfort in huis.

Titel

Ga naar de bovenkant