Gepersonaliseerde geschenken

Gepersonaliseerde geschenken zijn ons vak! Van een leuk cadeautje met geborduurde of gegraveerde naam, tot originele geschenken met gepersonaliseerde teksten, een zelf gekozen figuur of zelfs een idee helemaal voor je uitgewerkt op maat. Het kan allemaal.

Onze webshop staat vol gepersonaliseerde cadeautjes die je eenvoudig online kunt bestellen, maar je bent ook steeds welkom in onze winkel als je graag wat meer hulp hebt.

Borduren & bedrukken logo’s

Werkkleding met jouw logo staat zo veel professioneler en het is bovendien goede reclame. Dankzij jouw gepersonaliseerde werkkleding wordt jouw merk gezien!

Voor zowel het borduren als bedrukken van je logo op je werkkleding zit je bij ons goed. We beschikken daarnaast over een ruim aanbod aan blanco textiel voor allerlei toepassingen. Van eenvoudige prijsbewuste t-shirts over stevige soft-shell jackets tot linnen voor je B&B of schoonheidsinstituut. We hebben vast een optie die perfect is voor jou.

Relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Of misschien zag je al een leuk artikel in onze webshop met geschenken en vraag je je af of dat ook in grotere aantallen te bestellen is? Al vanaf 10 stuks kan je een offerte op maat aanvragen. En dat zowel voor individueel gepersonaliseerde artikelen als grotere aantallen van hetzelfde artikel met bijvoorbeeld je logo in verwerkt. Ook individuele verpakkingen en zelfs rechtstreeks verzenden naar de ontvangers behoort tot de mogelijkheden!

Doopsuiker & bedankjes

Bij La Vie Divine beschikken we over een basisassortiment met leuke bedankjes en originele doopsuikerartikelen. Daarnaast werken we voornamelijk op bestelling zodat we echt met jou op zoek kunnen gaan naar de juiste kleuren, materialen,…

Onze bedoeling is om jou alle puzzelstukjes aan te reiken zodat je daarmee zelf de perfecte doopsuikermand kunt samenstellen, of de meest originele bedankjes voor huwelijk, communie,… kunt afwerken.

borduur- en printservice

Krijg jij regelmatig de vraag in jouw zaak om een personalisatie te voorzien op jouw artikelen, maar heb je niet bepaald animo om zelf borduurmachines of een graveermachine aan te schaffen? Of zou je bepaalde gepersonaliseerde artikelen uit onze collectie ook willen kunnen aanbieden aan jouw klanten?

Contacteer ons voor een doorlopende samenwerking!