Ja, u kunt uw eigen artikelen brengen voor graveren of borduren. Het is echter belangrijk om eerst contact met ons op te nemen via e-mail (info@laviedivine.be) om te vragen of het artikel geschikt is voor personalisatie.

Voorzie elk artikel van een post-it met de volgende gegevens: uw naam, het gewenste lettertype, de kleur(en), en de exacte locatie en richting waar u de personalisatie wilt hebben. Dit helpt ons om vergissingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

U kunt het lettertype en de kleuren voor personalisatie selecteren op basis van vergelijkbare artikelen in onze webshop. Als alternatief kunt u zelf een lettertype uitkiezen op dafont.com en dit aan ons doorgeven, zodat we het kunnen gebruiken voor uw personalisatie.

Let op: wij hebben geen winkel met openingsuren. Spullen brengen kan dus enkel op afspraak. Een afspraak maken kan je hier. Behoudens grote aantallen of heel speciale vragen, mag je er vanuit gaan dat de verwerkingstermijn +-/ 5 werkdagen is.